The last day...

Sista dagen på året idag då!  Wow :). Bloggar senare. Kram

Svarta, guldiga eller blåa?

Sitter här och funderar på vad jag ska ha för byxor/leggings till tunikan. Vad tycker ni?  Svarta, guldiga eller blåa?

Svarta?

Guldiga?

Blåa?

Vore tacksam om ni svarade!:)

PUSS på er!

Nyår

Hej på er! :D
Idag ska jag inte göra så mycket. På kvällen ska vi till Sundbaum och fira nyår med dom och Ericson :). Jag återkommer senare!

PUSS

stan.

Hallå där! :)
Mår ni bra? Jag mår toppen! :)
Idag har jag varit i stan med familjen. Hittade inget. :/  
TUUR! Haha. Jag och Julia gjorde ingen glassbomb :).  Det blev för mycket tyckte vi.
Ja, jag har inte gjort så mycket idag..  Nä, nu ska jag käka!
Kram!

Hörrni!
Jag skriver mer i kväll :).  PUSS

En till "glassbomb"? ;O

Hej på er!  :)
Väckte Julia för en stund sedan mitt i en dröm XD. Ja, jag hade faktiskt en "nyhet".... Haha. Jo, för mamma skulle till en kompis kl. 11 och då kunde vi ju göra en till "glassbomb". En med choklad! Haha. Jag återkommer lite senare när jag har lite mer att skriva. Ha det bra så länge!

Hanna

"Glassbomb"

Hej på er!
Idag vaknade jag kl. 05.00! Lever fortfarande kvar i Thailandstiden. Ja, och jag har inte lärt mig att skriva "@" än! Försöker alltid skriva "@" med pilen åt vänster för det var så i Thailand. Idag har jag varit i stan. Köpte en tröja från Gina. (lr fick). Gick till Elgiganten med pappa och kollade efter en bärbar dator. Nu, för en stund sedan gjorde jag och Julia en riktigt rolig sak! Haha. Vi försökte göra en "glassbomb" som det kallas. Jaaa... Och det lyckades vi jättebra med....... Haha, det blev gott iaf! :). Ha det bra!

Hanna

Sofia

Hej, mina vänner!
Har inte hunnit blogga igår..
Idag drog jag till Sofia. Nice vare!
Imorgon har jag inga planer precis, så ni kan gärna ringa ;).

Kram Hanna.

pirates

Hej, mina vänner!
Idag vaknade jag tidigt. Igår mådde jag lite dåligt, men idag är det bra. Såg ni förresten Pirates of the Caribbean igår kväll? Jag kollade lite, men sen mådde jag lite illa så jag la mej. Ikväll blir det sång då ;). Körslaget! HAr ni sett på "trailern"? Haha, den äger! :P.  Nu ska jag sätta på lite musik. Hmm, vad ska jag lyssna på? Ge förslag. Inte schlager tack! :P  Hare! ;D

Hanna.


Juldagen

Hej!
Idag vaknade jag 05.10.  Har inte kommit in i sverigetiden än. Jag vill bara tacka er för alla fina presenter jag fått av er! Idag har jag inga planer precis, så jag tar det lugnt här hemma. Hoppas att ni mår bra!

Kram Hanna


Julafton

Hej!
Har ni haft det bra?  Det var helt okej för mig. Vaknade 02.10 av toaletten. Det var någon som tydligen spolade så att jag vaknade. Sen kunde jag inte somna om, så jag satt uppe på mitt rum och letade efter mina hörlurar till mobilen så att jag kunde lyssna på musik, men dom hittade jag inte. Sen gick jag upp kl 05.30  och råkade väcka resten av familjen när jag gjorde iordning frukosten. Sen på dagen var jag hur trött som helst. Så julafton blev inte helt lyckad, men ändå helt okej! Hoppas att ni fick en trevlig jul! Kram Hanna

Tog med mig lite grejer från Thailand. Sand från Koh Rok och tog med mig tvål från hotellet. Haha!


Oasis

Det har varit en trevlig jul! Fast lite snö skulle inte skada.. Då blir det Oasiskonsert i januari ;). Ha en fortsatt trevlig jul!

´/Hanna.


God Jul!

God Jul, allesammans!


Lite om thailand

Det var lite om Thailand. Skrev inte så mycket, men lite måste man väl få med ;).


Måndag 22/12

Nu sitter jag på planet påväg hem. Jag har precis kollat på film, men nu lyssnar jag på musik.


Okej, bilden suger. Ser fruktansvärt trött ut, men det var väl alla ;).


Söndag 21/12

Idag låg vi på stranden. På kvällen åkte vi till Saladan med 2 andra familjer och åt middag med dom. Sista kvällen! Så vi åker hem imorgon. ;/


Lördag 20/12

Idag var vi på Koh Rok. Där var det jättefint! Vi snorklade, solade, träffade på varaner och tog julkort ;). På hemresan pekade en gubbe ut mot havet, och alla ba "Va?". Sen såg vi att det var en haj och alla ba "omg!". Haha!



Torsdag 19/12

Idag var det lite molnigt, men ändå jättevarmt. Vi åkte till stan och fikade på det danske cafét "Café Mocca". Efter det åkte vi till ett spa.


Onsdag 17/12

Idag har vi bara legat på stranden. Lite senare åkte vi till stan med en annan familj.

Tisdag 16/12

Hej, hej!
Idag har vi varit på Phi Phi öarna. Där snorklade vi i världens artrikaste korallrev. Fint var det! Sedan var vi och shoppade på Phi Phi Don.Där var det välldigt mycket folk! Vi åkte också till en ö där man har spelat in filmen "The beach". Under hela resan var den en som filmade, så när vi åkte hem fick vi se på filmen. På kvällen gick vi ner till datorerna.



Måndag 15/12

Idag låg vi på stranden. Haha, det som vi brukar göra ;). Vi gick upp till klipporna vid solnedgången. Imorgon åker vi till Phi Phi öarna och snorklar.




Söndag 14/12

Hej!
Idag har vi legat på standen nästan hela dagen. Senare, på kvällen åkte vi in till Saladan.


Lördag 13/12

Idag har vi inte gjort så mycket. Vi har softat på stranden nästan hela dagen. På kvällen åkte vi till Café Mocca.


Fredag 12/12

Idag var vi på en utflykt runt på Koh Lanta. Ja, vi red på elefanter, gick i regnskogen, åkte till Mangroveträsket. På kvällen gick vi till "Café Cappuccino Latte" och fikade.


Torsdag 11/12

Hej!
Idag var vi mest vid poolen. På kvällen gick vi en strandpromendag :).


Onsdag 10/12

Idag var vi på stranden och softade. Jag och Julia snorklade bland klipporna. Fantastiskt fint! På kvällen åkte vi till Saladan. På kvällen gick vi ner till datorerna. ;)

Haha, tuktukföraren..

Tisdag 9/12

Idag var det varmt. Vi har varit vid polen och havet. Haha, det är gött! Havsvattnet är varmare än poolvattnet. På eftermiddagen åkte vi in till Saladan. För en stund sedan gick vi till ett internetcafé.


Måndag 8/12

Idag kom vi fram till Thailand. Vi landade i Krabi och sen tog vi en minibuss till Koh Lanta. När vi kom fram gick vi en strandpormenad. Det är jättevarmt här!  Nu ska jag typ sova, efter en låång flygtur.


Söndag 7/12

Hej!
Nu sitter jag på planet och kolllar på en film.




Hemma!

Hej!
Kom precis hem från Landvetter nu. Jag är jättetrött, så jag ska nog gå och lägga mig nu. Laddar in bilderna imorgon och skriver lite om varje dag som har gått. Ha det gött!

Kram Hanna.

Koh Rok

Hej!
Idag var vi pa en utflykt till Koh Rok. Ja, det var helt underbart! Turkost vatten, soligt, traffade varaner. Alltsa perfekt! Imorgon har jag inte nagra planer precis, men jag ska nog till stan och kopa lite julklappar ;).  Ha det riktigt skont!

Kram Hanna

Thailand

Hej!
Har kommer en halsning fran Thailand! Idag har vi akt till Phi Phi oarna och snorklat i det artrikaste korallrevet. Vi har sett hajar, ormar, clownfiskar, koraller och mycket, mycket mer! Kommer hem pa tisdag nasta vecka. Ha det bra!

Kram Hanna

PAUS!

Hej hej!
Ska till Thailand på söndag så jag tar en paus från bloggandet. Har fullt upp nu innan söndag, så jag bloggar inte mer. Kommer tillbaka den 23 dec :). Håll ut! Ha en jäättetrevlig december, allesammans! Kramar Hanna.


sjunger

Hej! :)
Sitter här i värmen. Har precis duschat i kokhett vatten. Två dagar kvar i skolan då, skönt! Har tråkigt, så jag övar lite på vår låt. Vad har ni för er? :).  Nu ska jag göra ett pepparkakshus med Juli :). (haha, lite tidigt, men vi åker ju på söndag..)  Ha det jäättebra!!

Kram.


Oasis <3

snö.

Hej hej mina vänner!
Idag var det skolan, som vanligt. Inga nyheter precis. Å det snöar för fullt! Kallt, men snart blir det varmt (;   På söndag bär vi av! :D   Nu ska jag bara softa den tiden jag har kvar tills jag ska göra iordning mig inför natten. Börjar tidigt imorgon. Ha det bra, vänner!

Kram Hanna.


Läxor.

Hej!
Kom precis hem från skolan nu. Lång dag. Har hur många läxor som helst, så jag måste göra dom nu.
Kram!

Ps: Det gick jättebra att sjunga upp låten! Puss


RSS 2.0